Stołówka

JADŁOSPIS 18.03 – 22.03.2019

PONIEDZIAŁEK

ZUPA: POMIDOROWA - 300 ml
I ZESTAW: GULASZ WIEPRZOWY – 170g, KASZA JĘCZMIENNA – 165g, SUR. Z OGÓRKA KISZONEGO I MARCHEWKI – 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml
II ZESTAW: ZAPIEKANKA WŁOSKA – 200g, SUR. Z MARCHWI I JABŁKA – 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

WTOREK

ZUPA: KOPERKOWA - 300 ml
I ZESTAW: BITKA WIEPRZOWA - 80g W SOSIE PIECZENIOWYM – 90ml, ZIEMNIAKI – 165g, SUR. Z CZERWONEJ KAPUSTY – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml
II ZESTAW: PARÓWKA Z SZYNKI ZAWIJANA W NALEŚNIKU – 80g, ZIEMNIAKI – 165g, SUR. COLESŁAW – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

ŚRODA

ZUPA: BARSZCZ BIAŁY Z KIEŁBASKĄ - 300 ml
I ZESTAW: RACUCHY Z JABŁKAMI POSYPANE CUKREM PUDREM - 200g, HERBATA OWOCOWA – 200ml
II ZESTAW: WIEPRZOWE KULECZKI – 80g W SOSIE – 90ml, ZIEMNIAKI – 165g, SUR. KOLOROWA Z MARCHWI, JABŁKA, BURAKA I NATKI PIETRUSZKI – 80g, HERBATA OWOCOWA – 200ml

CZWARTEK

ZUPA: RYŻ NA ROSOLE - 300 ml
I ZESTAW: MAKARON – 165g W SOSIE CARBONARA Z KAWAŁKAMI INDYKA– 170g, ĆWIKŁA – 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml
II ZESTAW: PIERŚ KURCZAKA W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH – 80g, ZIEMNIAKI – 165g, SAŁATA ZIELONA ZE ŚMIETANĄ – 60g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

PIĄTEK

ZUPA: JARZYNOWA - 300 ml
I ZESTAW: RYBA PANIEROWANA NADZIEWANA SEREM (MINTAJ) – 80g, ZIEMNIAKI – 165g, SUR, Z KISZONEJ KAPUSTY I MARCHEWKI – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml
II ZESTAW: PIEROGI NA SŁODKO – 200g, ŚMIETANA – 30ml, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

 ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE
WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI


INFORMACJE O STOŁÓWCE SZKOLNEJ ( rok szkol. 2018/19)

INFORMACJA

W ZWIĄZKU Z WPROWADZENIEM NOWEGO PROGRAMU DO OBSŁUGI PŁATNOŚĆI ZA POSIŁKI, KAŻDY RODZIC ZOBOWIĄZANY JEST DO WYPEŁNIENIA DANYCH W FORMULARZU,WAŻNE PODANIE AKTUALNEGO ADRESU E-MAIL NA KTÓRY PRZYJDZIE INFORMACJA Z INDYWIDUALNYM NR KLIENTA, KTÓRY NALEŻY PODAĆ W TYTULE PRZELEWU ORAZ WSZELKIE DANE DOTYCZĄCE OPŁATY ZA OBIADY.

ADRES Z KTÓREGO ZOSTANĄ WYSŁANE INFORMACJE TO: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

AKTUALNY NR KONTA
81 1090 2138 0000 0001 3509 2176 BZ WBK

W TYTULE WPŁATY NALEŻY PODAĆ:
NR KLIENTA, IMIĘ I NAZWISKO, NR SZKOŁY , OPŁACANY MIESIĄC
TELEFON KONTAKTOWY: 774573014
OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZ . 6.00-14.00

FORMULARZ


INFORMUJEMY:

ODPISY I ZWROTY GOTÓWKI ZA NIEWYKORZYSTANE OBIADY BĘDĄ UWZGLĘDNIANE JEDYNIE W PRZYPADKU POWIADOMIENIA PRACOWNIKA STOŁÓWKI BĄDŹ ZGŁOSZENIA W BIURZE FIRMY POD NR TEL. 774573014 Z JEDNODNIOWYM WYPRZEDZENIEM. OBIAD NIEPODLEGAJĄCY ODPISOWI (NIEZGŁOSZONY LUB ZGŁOSZONY W DNIU NIEOBECNOŚCI) JEST DO ODBIORU W STOŁÓWCE W CZASIE GODZIN WYDAWANIA OBIADÓW, JEST MOŻLIWOŚĆ ZABRANIA OBIADU NA WYNOS W JEDNORAZOWYCH OPAKOWANIACH –PŁATNE 1 ZŁ.

OBIADY JEDNORAZOWE PŁATNE W MIEJSCU WYDAWANIA POSIŁKÓW, ZAPOTRZEBOWANIE NA OBIAD NALEŻY ZGŁOSIĆ W POPRZEDNIM DNIU ROBOCZYM POD NR TEL. 77 457 30 14


CENY OBIADÓW w roku szkolnym 2018/2019

W MIESIĄCU MARCU OD 01.03 DO 29.03.2019 - OPŁATA ZA OBIADY ABONAMENTOWE

CAŁY ZESTAW: 21 DNI * 9,00 ZŁ = 189,00 ZŁ

II DANIA: 21 DNI * 8,50 ZŁ = 178,50 ZŁ

ZUPY: 21 DNI * 3,00 ZŁ = 63,00 ZŁ

 

WPŁATY MOŻNA DOKONYWAĆ NA KONTO
81 1090 2138 0000 0001 3509 2176 BANK ZACHODNI WBK
ANDRZEJ MARCINIAK-PRODUKCJA GARMAŻERKI,
UL. KOSZYKA 21, 45-720 OPOLE
TELEFON KONTAKTOWY: 77 457 30 14 (OD PONIEDZIAŁKU –DO PIĄTKU
W GODZ. 6.00-14.00 )
W TYTULE WPŁATY NALEŻY PODAĆ:
NR ID, IMIĘ I NAZWISKO, NR SZKOŁY, KLASĘ, OPŁACANY MIESIĄC

WPŁATY GOTÓWKOWE PRZYJMOWANE SĄ WYŁĄCZNIE
W GODZINACH PRACY STOŁÓWKI
OD 11.30 DO 14.30


Abonament:                              Indywidualnie:                        

cały zestaw      9,00 zł                  10,00 zł

II danie           8,50 zł                   9,00 zł

zupa               3,00 zł                   3,00 zł

 

Cena obiadów abonamentowych obowiazuje przy zakupie min. 10 posiłków w danym miesiącu.

Odpisy i zwroty gotówki za niewykorzystane obiady bedą uwzgledniane jedynie w przypadku powiadomienia pracownika stołówki bądź zgłoszenia w biurze firmy pod nr telefonu 77 457 30 14 dzień wczesniej. Obiad niepodlegający odpisowi (niezgłoszony lub zgłoszony w dniu nioeobecności) jest do odbioru w stołówce, w czasie godzin wydawania obiadów. Istnieje możliwość zabrania obiadu "na wynos" w jednorazowym opakowaniu (koszt 1 zł).

Obiady jednorazowe, płatne w miejscu wydawania posiłków, zapotrzebowanie na obiad, należy zgłosić dzień wcześniej (w dniu roboczym) pod numerem tel: 77 457 30 14

 

prezydent

logo niepodlegla

logo minister

50 lat logo

SPONSORZY:

optim

ape

zakupy dla dzieci

nici

sopelek

ines

cermag

opole

tak czytam

pinezka

rolkowisko

maestro

zabawki

lewel logo

medikor

PATRONI MEDIALNI:

radio opole

doxa fm

tvp3

projekt

Dzisiaj 81

Wczoraj 258

Tydzień 1792

Miesiąc 6564

Wszystkich 290942

W tej chwili stronę odwiedza 45 gości.