Stołówka

JADŁOSPIS 13.11-17.11.2017

PONIEDZIAŁEK

ZUPA: SZCZAWIOWA -300ml
I ZESTAW: GULASZ WĘGIERSKI - 170g, KASZA GRYCZANA – 165g, SUR. COLESŁAW – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml
II ZESTAW: MAKARON PO WŁOSKU - 200g, SUR. Z SAŁATY LODOWEJ, PAPRYKI I OGÓRKA – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

 

WTOREK

ZUPA: NEAPOLITAŃSKA - 300 ml
I ZESTAW: SCHAB GOTOWANY - 80g W SOSIE ŚMIETANOWYM – 90ml, ZIEMNIAKI – 165g, SUR. Z OGÓRKA KISZONEGO I MARCHWI - 80g, KOMPOT OWOCOWY-200ml
II ZESTAW: CHILI CON CARNE – 200g, ZIEMNIAKI ZAPIEKANE – 165g, SAŁ. Z GOTOWANEJ KUKURYDZY - 80g, KOMPOT OWOCOWY-200ml

ŚRODA

ZUPA: DUET GROSZKOWY Z CIECIORKĄ – 300ml
I ZESTAW: RISOTTO ( RYŻ, MIĘSO DROBIOWE, KUKURYDZA, FASOLKA CZERWONA) – 200g, SOS GRZYBOWY – 90ml, MARCHEW PO WŁOSKU – 80g, HERBATA OWOCOWA - 200ml, MANDARYNKA 1 SZTUKA
II ZESTAW: KOTLET Z JAJKA Z PIETRUSZKĄ - 80g, ZIEMNIAKI – 165g, KALAFIOR W SOSIE BESZAMELOWYM - 80g, HERBATA OWOCOWA - 200ml, MANDARYNKA 1 SZTUKA

CZWARTEK

ZUPA: JARZYNOWA -300ml
I ZESTAW: KLOPSY– 80g, W SOSIE RUMIANYM - 90ml, ZIEMNIAKI – 165g, ĆWIKŁA Z CHRZANEM – 80g, KOMPOT OWOCOWY-200ml
II ZESTAW: KOTLET PO POŻARSKU - 80g, ZIEMNIAKI – 165g, MIZERIA ZE ŚMIETANĄ – 80g, KOMPOT OWOCOWY-200ml

PIĄTEK

ZUPA: FASOLOWA -300 ml
I ZESTAW: NALEŚNIKI Z SERKIEM WANILIOWYM– 200g, POLEWA CZEKOLADOWA - 30ml, HERBATA Z CYTRYNĄ – 200ml, JABŁKO 1 SZTUKA
II ZESTAW: RYBA W CHRUPIĄCYM CIEŚCIE - 80g, PUREE ZIEMNIACZANE – 165g, SUR. Z BIAŁEJ KAPUSTY I MARCHWI, HERBATA Z CYTRYNĄ – 200ml, JABŁKO 1 SZTUKA

ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE
WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI


INFORMACJE O STOŁÓWCE SZKOLNEJ ( rok szkol. 2017/18)

UWAGA! ZMIANA KONTA!

Andrzej Marciniak

Produkcja Garmażerki

ul. Koszyka 21

45-720 Opole

NIP PL 754-114-18-56

tel. 77 457 30 14 ( od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00)

nr konta bankowego : Bank Zachodni WBK

66 1090 2138 0000 0001 3509 2155

w tytule wpłaty należy podać: imię, nazwisko, nr szkoły, oplacony miesiąć, ilość posiłków


CENY OBIADÓW w roku szkolnym 2017/2018

Listopad 2017 (OD 06.11 DO 30.11 ) - OPŁATA ZA OBIADY ABONAMENTOWE

UWAGA! ZMIANA KONTA!

CAŁY ZESTAW: 19 x 9,00 zł = 171,00 zł

II DANIA: 19 x 8,50 zł = 161,00 zł

ZUPY: 19 x 3,00 zł = 57,00 zł


Abonament:                              Indywidualnie:                        

cały zestaw      9,00 zł                  10,00 zł

II danie           8,50 zł                   9,00 zł

zupa               3,00 zł                   3,00 zł

 

Cena obiadów abonamentowych obowiazuje przy zakupie min. 10 posiłków w danym miesiącu.

Odpisy i zwroty gotówki za niewykorzystane obiady bedą uwzgledniane jedynie w przypadku powiadomienia pracownika stołówki bądź zgłoszenia w biurze firmy pod nr telefonu 77 457 30 14 dzień wczesniej. Obiad niepodlegający odpisowi (niezgłoszony lub zgłoszony w dniu nioeobecności) jest do odbioru w stołówce, w czasie godzin wydawania obiadów. Istnieje możliwość zabrania obiadu "na wynos" w jednorazowym opakowaniu (koszt 1 zł).

Obiady jednorazowe, płatne w miejscu wydawania posiłków, zapotrzebowanie na obiad, należy zgłosić dzień wcześniej (w dniu roboczym) pod numerem tel: 77 457 30 14

 

Dzisiaj 128

Wczoraj 245

Tydzień 1105

Miesiąc 4696

Wszystkich 192180

W tej chwili stronę odwiedza 34 gości.